Hvid-Logo

Få et tilbud i dag

Helt uforpligtende

Ring 42 30 30 30

Åbner dagligt kl. 07.00 - 15.00

Den bedste sikring af din kælder er en kombination.

Omfangsdræn og højtvandssikring

Vest VVS og Kloak har stor erfaring med sikring af kælder med både omfangsdræn og højtvandssikring, vi hjælper gerne med at skræddersy en løsning til netop din kælder.

Hvorfor omfangsdræn ?

Hvis din kælder fornemmes fugtig eller ”lugter af kælder”, skyldes det med meget stor sandsynlighed, at fundamentet er vådt på ydersiden. Her vil etablering af omfangsdræn og sikring af fundamentet med grundmursplade holde din kælder tør, så den bliver brugbar og behagelig at opholde sig i.

Vi tilbyder også efterisolering af fundment iforbindelse med dræn, hvilket giver et mere behageligt indeklime, og er en økonomist fordel ved opvarmning af din kæder.                              

Måske har dit hus et eksisterende dræn, som ikke har været renset i hele husets levetid. Gamle dræn er ikke anlagt med rensemulighed.  Det har derfor ikke været muligt at vedligeholde det og det er med tiden stoppet til og de giver derfor fugtproblemer i kælderen.

For at få liv i det gamle dræn, kan man etablere nye rensemuligheder. Dette gøres ved at man sætter en eller flere rensebrønde, efter behov, så hele drænet kan renses.

Vi har stor erfaring med etablering af nye dræn og fundamentssikring samt genoplivning af gamle dræn. Kontakt os meget gerne for en besigtigelse.

 

Hvorfor højtvandssikring ?

Klimaet gennemgår massive forandringer, hvilket desværre også betyder, at jordens vigtigste ressource, kan føles som en katastrofe – især hvis ressourcen kommer ind fra kloakken.

Mange oplever uheldigvis, at kloakken ikke kan følge med de mængder vand, der gennem årene er tiltaget fra kraftig regn, skybrud eller stormflod. Dette kan resultere i sort og/eller ildelugtende kloakvand inde i kælderen, der giver ødelæggende vandskader på alt inventar.

Løsningen er at få installeret højtvandssikring i boligen.

Vi monterer højvandslukke og undgår dermed tilbageløb af spildevand og regnvand i kloakken.

At sikre dit hjem og din kælder mod kloakvand kan være relativt simpelt. Vi skifter alle dine eksisterende gulvafløb til nogle specielle afløb med klapper, en såkaldt højtvandssikring, der lukker for tilbageløb. Så behøver du ikke at sidde med krydsede fingre, næste gang himlen åbner sig.

Der findes flere gode løsninger som kan bruges, vi har erfaring med at vælge de rette løsning til netop dit afløb.

Asfalt- og flisebelægning ?

I forbindelse med kloakreparationer, dræn og højtvandssikring udfører vi ofte retablering af asfalt- og flisebelægninger.

Vi udfører også omlægninger eller udvidelser af flisearealer.

Har du planer om ny flisebelægning eller asfaltreparation, stort som småt, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud.

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontakt oplysninger herunder.

Kontakt oplysninger

Vest VVS og Kloakservice
Kanalholmen 1, 2650 Hvidovre
CVR: 37094412

Kontakt os

Telefon : 42 30 30 30
E-Mail: info@vestvvs.dk

Åbningstider

Mandag-tordag : 0700-1500

Fredag : 0700-1400

DØGN VAGT – VVS & KLOAK – 4230 3030