Fleksibelt og serviceminded Aut. VVS og Kloak firma

Leder du efter et nyt varme amlæg?

Vest VVS og Kloak service tilbyder omhyggelig og fleksibel håndværks løsninger inden for alle varme løsninger, uanset om det er fjernvarme, naturgas eller varmepumpe, som er skræddersyet til dine behov som kunde.

Kontakt os idag, så kan vi hjælpe og rådgive dig.

Er varme bare varme?

Et Varme anlæg er en teknisk installation med vigtige og kompliceret komponenter som sammen skal sikre varme og også god drifts økonomi.

Mange ting har ændret sig igennem tiden og det gælder  også varme anlæg, uanset om der er tale om Fjernvarme, Naturgas eller varmepumper.

Det er vigtigt at tage en fagmand med på råd når der skal vælges nyt varme anlæg, idet dette skal afstemmes til netop dit hus eller ejendom.

Er anlægget for stort vil det som ofte resultere i en dårlig drifts økonomi, er det for lille, så kan det være svært at opvarme huset eller ejendommen når det bliver koldt.

Vi har mange års erfaring i varme anlæg uanset om det er Fjernvarme, Naturgas eller varmepumpe så kan vi hjælpe med dimensionering, rådgivning og udførelse.

Vi er Aut. VVS og VE Installatør, Hvilket er din garanti for et godt resultat.

Dine radiatorer

Udover din varmekilde (F.eks. gaskedel) er radiator (Varme giver) ofte en overset del dit varmeanlæg, men det er ofte her at der er penge at spare ved en ordentlig indregulering, således at vi du får ordentlig varme og mindst lige så vigtigt en ordentlig afkøling.

Når vi lever et nyt varme anlæg, anbefaler vi altid kunden en gennemgang og indregulering af deres radiator ventiler netop for at sikre god komfort og økonomi.

Hvad skal du vælge?

Hvor du bor bestemmer ofte hvilken varmeform du skal have, specielt hvis du bor i et område med fjernvarme – men har du f.eks. naturgas har du muligt for at udskifte din gaskedel til f.eks. varmepumpe.

Læs mere herunder om de forskellige løsninger vi tilbyder.

Hvis du er i tvivl eller har brug for rådgivning, er du velkommen til at kontakte og på telefon eller mail.

Energi optimering

I store varmecentraler kan det være en kompliceret opgave at overskue installation og her erdet vigtigt med en samarbejds partner som har mange års erfaring med med arbejde i boligselskaber samt energi optimering.

Vi kan hjælpe med en gennemgang og vurdering af hvad der skal til for at energi optimere din varmecentral – der er ofte mange penge at spare og samtidigt gør du en makant forskel for dit miljøet.

Kontakt os idag – så tag vi en snak om netop din varmecentral.

Et godt varme anlæg er sund økonomi.
Et godt varme anlæg, er sund økonomi.

“Ligesom din bil, så skal dit varmeanlæg og installation også have et service eftersyn for sikre stabil drift og god økonomi…”

Varmepumpe 

Er varmepumpe altid en god løsning for alle,
eller ?

VVS kloak Service Hvidovre varmecentral

Fjernvarme

Stabil varme forsyning og en god løsning for de fleste.

Naturgas

Naturgas er nemt og simpelt og bliver mere miljø venligt med tiden.

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontakt oplysninger herunder.

Kontakt oplysninger

Vest VVS og Kloakservice
Kanalholmen 1, 2650 Hvidovre
CVR: 37094412

Kontakt os

Telefon : 42 30 30 30
E-Mail: info@vestvvs.dk

Åbningstider

Mandag-tordag : 0700-1500

Fredag : 0700-1400

DØGN VAGT – VVS & KLOAK – 4230 3030