Fleksibelt og serviceminded VVS og Kloak firma

Fuld kontrol over din radiator varme og gulv varme

Vest VVS og Kloak service tilbyder omhyggelig og fleksibel håndværks løsninger inden for VVS og kloak service og renovering som er skræddersyet til dine behov som kunde.

Kontakt os idag, så kan vi hjælpe og rådgive dig til dit næste projekt.

Velkommen til Vest VVS - Smart varmestyring til radiator

Danfoss Ally elektroniske radiator termostater er uovertrufne i temperaturregulering.

Der findes efterhånden mange forskellige radiator varme styrings løsninger til de dansk forbruger, Netatmo, Tado, Eve, Bosch og mange flere.

Med netop Danfoss Ally har vi valgt at bruge som vores kerneprodukt inden smart home regulering af radiator og gulvvarme.

Det er egentlig ikke fordi at Danfoss har opfundet den dybe tallerken inden for smarthome løsninger, men simplethen fordi de har formået at lave et lækkert produkt som har en app løsning som er fyldt med lækre funktioner og ikke mindst et design som gør det let og enkelt at bruge, selv for de mindst i famillen.

Derudover har du mulighed tilknytte din eksisterende danfoss gulvvarme styring så du har det hele samlet i en app.

Den nyest version af Danfoss Ally arbejder med den åbne protocol som hedder ZigBee, hvilket kørt det enkelt at koble systemet om på f.eks en smarthome hub løsning som f.eks. Homey, så der ikke er nogen begræsninger i hvilket smarthome udstyr der kan snakke sammen.

Store besparelser på varmeregningen. 

De fleste producenter af disse systemer lover på til 10 eller 20% i besparelse på din varme regning, men dette er en sandhed med modifikationer.

Ja, der er penge at spare, men disse produkter kan ikke stå alene hvis du skal opnå den store besparelse, som de fleste af os gerne vil, med de energi priser vi ser i øjeblikket.

Hvis du ønsker at spare på varme regningen skal der også kigges på f.eks. hvor gamle dine radiator ventiler er, og de har mulighed for forindstilling – Hvis de ikke har denne mulighed, bør du overveje udskiftning af dine radiator ventiler til at starte med istedet.

Tag os med på råd. 

VI har erfaring med optimering af varme system, specielt på fjernvarme men der er også både økonomi at hente ved både naturgas og varmepumper.

Ring til os, så kan vi rådgive dig til den bedste løsning for netop dit hjem

Smarthome danfoss ally styring besparelse

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, så kan vi sammen finde den rette løsning som du kan have glæde af de næste mange år.

Du kan kontakte os på 42303030 dagligt imellem 0700-1500.

Har du yderligere spørgsmål?

Find vores kontakt oplysninger herunder.

Kontakt oplysninger

Vest VVS og Kloakservice
Kanalholmen 1, 2650 Hvidovre
CVR: 37094412

Kontakt os

Telefon : 42 30 30 30
E-Mail: info@vestvvs.dk

Åbningstider

Mandag-tordag : 0700-1500

Fredag : 0700-1400

DØGN VAGT – VVS & KLOAK – 4230 3030